Discover the finest spaces
Delen

Oproep: Doe voor 1 september mee aan het High Profile Locatieonderzoek 2016

Het Locatieonderzoek 2016 van High Profile Locaties is een goede maand op gang en de antwoorden stromen nog steeds binnen. Ruim 700 opdrachtgevers deelden hun kennis en ervaringen in Nederlands grootste onderzoek naar de markt voor zakelijke meetings en events. Heb jij nog niet meegedaan aan het onderzoek? Klik dan op onderstaande link en help mee om het niveau van de locaties naar een nog hoger plan te brengen!

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”http://surveys.effectmeting.nl/s/loc2017gv/” target=”_blank]Deel je kennis in het Locatieonderzoek![/button]

High Profile Locaties vraagt de opdrachtgever sinds 2012 ieder jaar om (anoniem) inzicht te geven in zaken als evenementenbudget, de wensen en eisen die ze aan locaties stellen en de verwachtingen voor het komende jaar. Deze vijfde editie van het Locatieonderzoek belooft dan ook unieke inzichten te bieden in de veranderingen in de markt. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Effectmeting.nl, die de anonimiteit van de deelnemers waarborgt.

Gratis Locatieonderzoek en Jaarboek Locaties

We vragen uiteraard wat van uw tijd om onderstaande enquête in te vullen. Wanneer u meewerkt, ontvangt u dan ook kosteloos het Locatieonderzoek 2016 en het Jaarboek Locaties 2016. Meedoen aan het Locatieonderzoek kan nog tot en met 31 augustus 2017!

Vul de enquête in en maak direct kans op:

  • Een overnachting voor twee personen in het bijzondere 4-sterren lifestyle hotel nhow Rotterdam
  • Een overnachting voor twee personen in het Blooming Hotel in Bergen, gelegen aan de kust
  • Een diner voor twee personen in The Harbour Club Kitchen Amsterdam, Den Haag of Rotterdam (naar keuze)
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.