Discover the finest spaces
Delen

Drukste editie Open Toptrouwlocatie Route

1.150 bruidsparen die graag vrijblijvend een kijkje wilden nemen om hun droomlocatie voor de Grote Dag te vinden, bezochten gemiddeld 2,5 locaties waarmee het aantal bezichtigingen uitkwam op zo’n 2.875. Het nationale evenement is wederom, en alweer voor de zesde keer, warm onthaald door zowel locaties als bruidsparen.

Drie keer per jaar een Open Toptrouwlocatie Route
Om de zoektocht voor tienduizenden bruidsparen te vereenvoudigen organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks drie Open Toptrouwlocatie Routes: een wintereditie, een zomereditie en een najaareditie. Een ‘open dag’ waarbij een diversiteit aan toptrouwlocaties, verspreid door het land, de deuren openen voor aanstaande bruidsparen. Zo kunnen bruidsparen vrijblijvend en zonder afspraak bij verschillende locaties naar hartenlust rondkijken en de sfeer proeven.

‘Dankzij de effort van de deelnemende locaties kunnen bruidsparen ook werkelijk het gevoel krijgen ‘hier willen wij trouwen.’

 

Het succes van de Open Toptrouwlocatie Route
De Open Toptrouwlocatie Route is vooral succesvol te noemen vanwege de inzet van alle deelnemende locaties: zij openen hun deuren, stylen de locatie en geven alle bruidsparen een warm welkom. De kracht van de Open Toptrouwlocatie Route is dan ook dat bruidsparen op één dag meerdere locaties kunnen bezoeken die stuk voor stuk alles uit de kast halen om bruidsparen een goed beeld te geven van de locatie. Veel locaties zorgen ervoor dat de locatie geheel in huwelijkse sferen is gebracht qua setting, decoratie, bloemen en entertainment.

Locatieadviseur Marja de Hoon van Toptrouwlocaties.nl: “Dankzij de effort van de deelnemende locaties kunnen bruidsparen ook werkelijk het gevoel krijgen ‘hier willen wij trouwen’. De samenwerking tussen Toptrouwlocaties.nl en de vele trouwlocaties zorgt ervoor dat bruidsparen een goede indruk krijgen van hun favoriete locaties.”

We hebben een leuke middag gehad met veel info en indrukken. We hebben veel om over na te denken.’

 

Reacties op Social Media
De Open Toptrouwlocatie Route  is wederom een enorm succes geweest. Enkele reacties van locaties en bruidsparen op social media:

Reacties van bruidsparen

“We hebben een fantastische dag gehad, en veel mooie locaties bezichtigd. En wellicht hebben wij door deze dag onze droomlocatie gevonden”

“We hebben een hele leuke dag gehad, met veel mooie indrukken! Onze top 2 vóór de route is nog steeds hetzelfde en bleken allebei nóg mooier dan we hadden verwacht! Nu even wachten op de offertes en hopelijk kunnen wij uiteindelijk een top dag hebben op een prachtige locatie!”

“Wat een prachtige dag om een trouwlocatie te bezoeken! Wij hebben nu na een bezoekje met onze ceremoniemeester gekozen!! Volgende week een afspraak om alles definitief te maken! Jeeeejjj!”

“Ja! Vandaag gaan we kijken! Heb al de hele nacht gedroomd erover hihi.”


Reacties van Locaties

HortusLeiden @trouwlocatie het was zeer geslaagde dag. 15 paren oriënteerden zich op bruiloft@HortusLeiden

Eiland_Vidaa @trouwlocatie bedankt! Het was een topdag! Enthousiaste gasten, heerlijk weer.

KeukenhofCastle: De Open @Trouwlocatie Route was met 39 bezoekende bruidsparen een groot succes!

Wereldmuseum Wij blikken terug op een geslaagde Open Top@trouwlocatie Route!

KeukenhofCastle: ‘De Open @Trouwlocatie Route was met 39 bezoekende bruidsparen een groot succes!’

 

Gratis Rituals cadeaupakket en kans op het winnen van de huwelijksdag
Alle aangemelde bruidsparen die n.a.v. hun bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route hun definitief geboekte locatie doorgeven via de website Toptrouwlocaties.nl, ontvangen een Rituals cadeaupakket t.w.v. € 48,50. Daarnaast maken zij o.a. kans om hun huwelijksdag terug te winnen t.w.v. maximaal € 10.000,-.

Open Toptrouwlocatie Route februari 2015
De eerstvolgende Route vindt plaats op zondag 8 februari 2015 van 12:00 tot 17:00 uur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.