Discover the finest spaces
Delen

Marga Groot Zwaaftink: ‘Kantoorlocaties als event locaties?’

Recent hebben wij twee events mogen organiseren in het kantoorpand van onze opdrachtgevers. Daarbij kwam duidelijk naar voren dat het ‘nieuwe’ aan deze locaties voor de deelnemers zeer aantrekkelijk was: er kwamen enthousiaste reacties op de uitnodiging!

Achter de schermen hebben we twee uitersten meegemaakt: de ervaren event manager aan klantzijde die beseft dat licht en akoestiek in een reguliere vergaderzaal niet volstaan voor 250 deelnemers. En een facility manager die een spreker op de vloer, in plaats van op een podium, wil laten presenteren, voor een groep van 200 deelnemers en dit doodnormaal vindt…

Kortom: het is mogelijk om in een kantoorpand een goed, sfeervol event te houden. Maar dan moet daar ook een budget voor zijn.

 

En dat is nu door ‘de crisis’ vaak de reden geweest dat opdrachtgevers bijeenkomsten in eigen huis hebben gehouden! Men dacht dan goedkoper uit te zijn.

Blijkbaar beseften veel van deze opdrachtgevers niet wat de toegevoegde waarden van ‘professionele’ event locaties zijn. Dit kan een enorme kans zijn; ervaren is het beste bewijs! Ervaren wat het doet voor een bijeenkomst als een spreker niet kan worden uitgelicht, niet goed zichtbaar is omdat de hoogte van de zaal geen podium toestaat. En vooral: dat de sfeer er niet in komt doordat deelnemers zich nog steeds ‘op het werk’ voelen.

Locaties: grijp nu deze kans, ga de boer op en hou een vlammend betoog.

 

Want het doet iets met de motivatie, sfeer en dus het resultaat van een bijeenkomst als alles klopt! De organisaties die het geprobeerd hebben in eigen huis, staan juist daardoor er nu voor open, is mijn overtuiging.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.