Discover the finest spaces
Delen

De Boshut is paradijselijke nieuwe locatie in Naarden

  • UPDATE: Deze locatie is gesloten

Verscholen in het groen van Naarden ligt een gloednieuwe unieke locatie. De Boshut, een fraai en zeer origineel ontwerp van de beroemde tuinarchitect Wim Verzantvoort, is een van de meest bijzondere locaties van dit moment.

De locatie ligt op het landgoed “Het Rijk van Naarden”, een buitenlocatie in het Gooi. En sinds 1 september wordt dit fraaie stukje natuur geëxploiteerd door conceptcateraar ‘De Artiesten’ – een samenwerking ontsproten uit het creatieve theatervak. Betrokken bij deze vernieuwende club zijn chef-kok Antoine Hermans, eventman Frank Hekelaar en theater-d’Erikteur Erik van Wilsum. Partners in culinaire crime bij o.a. het Amsterdamse TOBACCO Theater.

Paradijs

De Artiesten organiseren op het landgoed naast de catering, groene, commerciële  en culturele activiteiten. Kookworkshops, fotoshoots en commerciële meetings zijn maar een kleine greep uit de schier oneindige mogelijkheden op dit immense landgoed, vertelt Erik van Wilsum. “Je kunt hier koken met groenten uit de eigen moestuin van het landgoed, zwemmen in de zwemvijver, een break-out boswandeling maken, paardrijden, houthakken verzin het maar! Binnen in de Boshut kun je vergaderen, brainstormen. Het is een paradijs zoals je maar één keer in je leven tegenkomt, en nog mooier, wij mogen er zuinig op zijn!”

“Juíst in de winter is deze locatie op z’n best! Met de Hollandse kou buiten en binnen een gezellig knapperend haardvuurtje”

De Boshut is, zoals de naam al zegt, een stoere houten hut midden in de natuur. Een kronkelend weggetje leidt ons over het landgoed, op een steenworp afstand van de snelweg. We rijden langs het landhuis, passeren grazende koeien en paarden, en stappen uit in een oase van rust.

Plaggenhut

De Boshut ligt aan een natuurlijke zwemvijver, en lijkt op het eerste gezicht een oude plaggenhut: basic, stoer, volledig opgebouwd uit takken en boomstammen. Maar binnen is het verrassend warm en behaaglijk. Er staan lange houten tafels met schapenvachten gedrapeerd over banken. De ruimte is voorzien van de noodzakelijke moderne voorzieningen voor een lunch of diner van chefkok Antoine Hermans. De Boshut heeft van binnen plaats voor groepen tot veertig personen.

Ook in de winter blijft de locatie warm, vertelt Van Wilsum. “We steken de houtkachel op, en zijn verder nog extra verwarmingselementen onopvallend in de Boshut verwerkt. Daarnaast is er een houtkachel, en met lederen doeken kunnen we zelfs de open ruimtes  afsluiten, zodat de warmte binnen blijft. Juíst in de winter is deze locatie op z’n best! Met de Hollandse kou buiten en binnen een gezellig knapperend haardvuurtje.”

[Foto’s: De Artiesten]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.