Discover the finest spaces
Delen

Coming soon: nieuwe locaties in 2016!

GreaterVenues neemt u mee langs de meest bijzondere locaties voor meetings en events die Nederland rijk is. Van voetbalstadion tot vijfsterrenhotel en van industrieel tot kasteel. Vandaag blikken we vooruit: wat zijn de venues waar we in 2016 naar uit moeten kijken?

In het Locatieonderzoek 2015-2016 is een lijst opgenomen met 19 locaties die het komende jaar open gaan. In dit artikel lichten we er vast vier uit!

1. A’DAM Toren, Amsterdam

[Impressie A’DAM Toren]

Het is nu al hét icoon voor het Amsterdam van de toekomst: A’DAM Toren in Amsterdam Noord. De voormalige Shelltoren aan het IJ is het afgelopen jaar volledig gestript en de 22 verdiepingen werden opnieuw gebouwd tot een creatief epicentrum van de hoofdstad. A’DAM Toren gaat in voorjaar 2016 open, inclusief diverse meeting rooms en eventruimtes The Loft en The Shelter.

2. Midden Nederland Hallen, Barneveld

[Impressie: Midden Nederland Hallen]

In Barneveld, aan de snelwegen A30 en A1 verrijst het nieuwe evenementencomplex Midden Nederland Hallen. Het complex omvat een hypermoderne beurshal, een auditorium met 2.000 zitplaatsen, een grote foyer, diverse subruimtes en horecafaciliteiten. Een nieuwe wereld aan mogelijkheden in het hart van Nederland!

3. De Werkspoorkathedraal

[Impressie: De Werkspoorkathedraal]

De Werkspoorkathedraal was ooit de plek waar robuuste staalconstructies werden gebouwd. De montagehal wordt nu een nieuwe industriële hotspot voor events in Utrecht. De locatie behoudt haar ruwe industriële karakter, maar wordt verrijkt met nieuwe, moderne elementen. Zo kan een moderne glazen uitbouw worden ingezet als breakout-ruimte tijdens events.

4. Garage 45, Ouderkerk aan de Amstel

[Impressie: Garage 45]

Deze gloednieuwe Meetables locatie opent begin 2016 haar deuren, in een monumentaal pand in Ouderkerk aan de Amstel. Garage 45 is een exclusieve vergaderlocatie, gevestigd in een voormalige garage. Binnen komt het stoere karakter van de garage op smaakvolle wijze terug in het warme interieur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.