House of Bols Cocktail & Genever Experience

Trendy venue voor cocktail events

House of Bols biedt verschillende programma’s om relaties op een interactieve manier kennis te laten maken met de spectaculaire wereld van cocktails, bartending. Ook maken bezoekers kennis met het oudste gedistilleerde merk ter wereld – Lucas Bols, in Amsterdam sinds 1575. Als winnaar van de Dutch Design Award is House of Bols de ideale locatie om exclusief af te huren voor een compleet verzorgd feest. Ook kunnen gasten in de Bols Bartending Academy zelf leren cocktails maken.

Tour House of Bols
Beleef een interactieve ontdekkingsreis door de wereld van cocktails en bartending en maak kennis met het oudste gedistillereerd merk ter wereld – Lucas Bols. Een Tour House of Bols is self-guiding en interactief. In de Hall of Taste worden alle zintuigen op speelse wijze geprikkeld en in de Bols Genever room leren bezoekers alles over de herkomst en toepassing van Nederlandse jenever. Wie zelf de kunst van het flairtenden – à la Tom Cruise – wil leren kan terecht in de Flairbooth. De tour eindigt in de Spiegelbar waar bezoekers met behulp van innovatieve cocktail selectors een cocktail kunnen kiezen die vervolgens ter plekke door een professionele bartender wordt gemaakt.

Combineer een bezoek aan de House of Bols met een cocktail workshop in de Bols Bartending Academy – de meest gevanceerde barschool ter wereld! De Bols Bartending Academy biedt een unieke omgeving met twaalf compleet uitgeruste cocktail bars en ervaren trainers die de gasten op speelse wijze leren hoe ze zelf heerlijke cocktails kunnen maken. Tijdens het muddlen, shaken, stirren of builden wordt leuke achtergrondmuziek gedraaid net zoals in een echte cocktailbar. Tevens is het mogelijk uit verschillende thema’s te kiezen of in teams een eigen corporate cocktail te mixen.

De Bols Shop
Vergeet na de tour en de heerlijke Bols cocktail niet om ook een kijkje te nemen in de House of Bols shop. Deze shop is de enige plek ter wereld waar alle Bols likeuren en jenevers verkrijgbaar zijn! De House of Bols shop biedt een uitgebreid assortiment cocktail pakketten, gepersonaliseerde flessen,  bartending tools en andere relatiegeschenken. Eyecatcher van de shop is een echte diamanten cocktailshaker ter waarde van € 35.000!